Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Acu priekam, optikas salons

Lāčplēša 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Optika, brilles, briļļu tirdzniecība, redzes pārbaude, briļļu aksesuāri, briļļu ietvari, rāmīši, rāmji, saules brilles, kontaktlēcas, kontaktlēcu šķidrumi, aksesuāri, acu spiediena mērīšana, briļļu izgatavošana pēc pasūtījuma, optometrists, sezonas aktualitātes. Krāsainās kontaktlēcas, lēcas, acu ārsti. Pēc iepriekšēja pieraksta,
ZL.LV iesaka

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Sertificēta fizioterapeita konsultācija, fizioterapeits jaundzimušajiem, Bobota vingrošana, handlings, slinga terapija, kinezioloģiskā teipošana, pēctraumu rehabilitācija, masāža, pēcinsulta rehabilitācija, kineziologs, grupu vingrošana, grūtnieču vingrošana, mājvizītes, fizioterapeita lekcijas, Dēzija Līcīte, Fizioterapeits

Vizus optima, SIA

Ainažu 49, Rīga, LV-1024
Acu ārsts Žanna Kudiņa, ārsts oftalmologs Diāna Abduļina, ārsts Kaspars Kudiņš, asarošana, acu asarošana, Oftalmologs, redzes pārbaude, aAcu slimības, acu slimību ārstēšana un diagnostika. Glaukoma, Tīklenes deģenerācija. Bērnu acu ārsts, bērnu profilaktiskās apskates, redzes korekcija, brilles, kontaktlēcas. Acu ultrasonogrāfija. Acu

Inita Zarkeviča, ģimenes psihologs

Rīgas 163-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Psihologs, psiholoģe, psihologa privātprakse, individuālas konsultācijas, pāru konsultācijas, psihologa konsultācijas, attiecību problēmas, psiholoģiskā palīdzība, psihologa pakalpojumi, psiholoģiskā konsultēšana, psihologa pakalpojumi un konsultācijas, psiholoģiskā izpēte un atzinumu sagatavošana, Depresija, bailes, panikas

ALAKRIS, fizioterapijas centrs

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Fizioterapija. Ārstnieciskā masāža. Teipošana. Fizioterapija, Ārstnieciskā masāža, Teipošana. Teipi. Fizioterapija, fizioterapeita konsultācija, kinezioloģiskā teipošana, ārstnieciskā vingrošana, rehabilitācija pēc traumām, rehabilitācija, Rehabilitācija Valmierā. Sporta masāža Valmierā. Triger punktu izstrāde. Ārstnieciskā

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Armijas veikals, armijas preces, darba apģērbi, militārais ekipējums, guļammaisi, cepures, zeķes, uzkabes, siksnas, lietusmēteļi, mugursomas, apģērbs darbam, apģērbs hobijam, apģērbs atpūtai, maskēšanās tīkli, pārgājienu virtuve, ūdens blašķes, preces medniekiem, preces makšķerniekiem, preces kolekcionāriem, preces tūristiem,

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Timuša L., sertificēta biorezonanses speciāliste

Ernesta Birznieka-Upīša 20A-305, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Biorezonanse ✓ Andulācija ✓ Konsultācijas ✓ Diētas piemeklēšana ✓ Individuālā ārstēšana Par mums::

Nutriciologs, sertificēts biorezonanses speciālists Lidija Timuša piedāvā jums biorezonanses diagnostiku cilvēka organismam, kura nosaka: vīrusus, baktērijas, parazītus; individuālu preparātu piemeklēšanu; automātisku diētas piemeklēšanu. Būšu priecīga palīdzēt katram no jums, kuri vērsīsies pēc palīdzības.

Mauliņa E. ārsta pneimonologa-alergologa konsultācijas

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Pārtikas alerģija, Hronisks klepus, bronhiālā astma, alerģiskas iesnas, Egils Mauliņš, ziedputekšņu alerģija, mājas putekļu ērcīšu alerģija, pulmonologs, alergologs, pneimonologs, grūtniecība un bronhiālā astma, fiziskas slodzes aizdusa, elpceļu slimības. Hroniska obstruktīva plaušu slimība, alerģija, alerģijas, elpceļu slimības,

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

Krišjāņa Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Personām ar funkcionāliem traucējumiem ir nodrošināta iespēja saņemt zobārsta pakalpojumus (ir noslēgts līgums ar SIA "Daugavpils zobārstniecības poliklīnika").

Krāslavas aptieka, SIA

Brīvības 8, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Aptieka, aptieka Latgalē, medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, higiēnas preces, bērnu pārtika, homeopātiskās zāles, parfimērija, kosmētika, asinsspiediena mērītāji, asinsspiediena mērīšana. Zāļu gatavošana.

Birziņas E. klīniskā psihologa, KBT terapeita prakse

Strādāju klātienē un attālināti
Striķu 2, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Darba laiks: pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Estere Birziņa, klīniskā psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā terapeite. Pieaugušo un bērnu psiholoģiskā konsultēšana, izpēte, kognitīvi biheiviorālā terapija, Marte Meo terapija.

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Kocēnos

"Krematorija" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apbedīšana un rituāli:

Mūsu uzdevums ir visu apbedīšanas un rituālu tradīciju ievērošana un cienīgas apbedīšanas vai kremācijas nodrošināšana. Mūsu rīcībā ir krematorija, atvadu zāle, morgs, apbedīšanas biroji, transports (katafalks), plašs rituālās produkcijas klāsts. Veicam apbedīšanu vai kremāciju saskaņā ar mirušā konfesiju. Eiropas standarts EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Alinas Stubailovas ģimenes ārsta prakse

Tautas 6, Viļaka, Balvu nov. LV-4583
Prakses darba laiks:

Pirmdien, otrdien, trešdien, piektdien 8.00-16.00

Ceturtdien 11.00-19.00.

Ģimenes ārsta prakse:

Alinas Stubailovas ģimenes ārsta prakse aprūpē gan jaundzimušos, gan seniorus. Veicam profilaktiskas apskates, vakcināciju, ārstēšanu akūtu un hronisku slimību gadījumā, dinamisku novērošanu. Praksē tiek nodrošinātas dažādas medicīniskas manipulācijas - elektrokardiogramma, glikometrija, asins analīžu paņemšana, injekcijas. Ļoti rūpējamies par jūsu veselību un vienmēr gaidām vizītē!

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Dotajā brīdī turpina strādāt, bet attālināti/online režīmā. Psihodinamiskā psihoterapija ir pierādīta kā visefektīvākā medicīniskās psihoterapijas metode. Tās pamatā ir psihes dinamikas pētīšana - no kādas ģimenes un vides cilvēks nāk, kā notikusi cilvēka attīstība, kā veidojusies viņa personība, uzvedības un rīcības paterni. Tā palīdz atrast atbildi, kādēļ cilvēks ir saslimis un ārstēt slimību tās saknē.

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.